Iholla Kipinöi 25.11.

Marraskuun Iholla Kipinöi perjantaina 25.11.
iholla-klubi
Hakaniemen Tokoinrannan Cafe Pirittassa kuukausittain toimiva Iholla musiikkiklubi esittää aitoa elävää musiikkia, jossa suuri arvo annetaan luonnolliselle ihmisäänelle, akustisille soittimille ja musiikille, jossa näkyy ja kuuluu esittäjänsä käden jälki omintakeisella tavalla.
Iholla-klubi keskittyy tarjoilemaan folk, etno, jazz ja maailmanmusiikin nousevia tähtiä sekä värikkäässä marginaalissa musiikkia tekeviä, kansainvälisiin levy-yhtiöihin signaamattomia ja koneistojen määräysvallalta välttyneitä lahjakkuuksia.
Klubilla keskitytään kuuntelemaan vahvoja emootioita, jotka tunkeutuvat ihon pinnan alle tai parhaassa tapauksessa jäävät iholle viipymään vielä musiikin loputtua. Tästä kihelmöivästä ajatuksesta luontevasti juontuu myös klubin nimi, Iholla.
Klubia tuottaa Saura Ohjelmapalvelu.
Helsingin Kulttuurikeskus
Iholla musiikkiklubin toimintaa tukee Helsingin kulttuurikeskus.
Marraskuun Iholla-klubi on osa perinteistä Kallio Kipinöi festivaalia. Tutustu muuhun kallio Kipinöi ohjelmaan TÄÄLLÄ.
kallio kipinöi

kardemimmit

Kardemimmit on neljän vahvan nuoren naisen muodostama yhtye, jonka käsissä tuttu ja tuntematon kansallissoittimemme kantele soi sekä lumoavasti että rouheasti. Kanteleiden ohella Kardemimmien musiikkiuniversumin muodostavat yhteenkietoutuvat lauluharmoniat, joiden ainutlaatuinen yhteissointi on kehittynyt yhtyeen 17 vuoden mittaisen yhteisen taipaleen varrella.

annadantchev_isompi

Anna Dantchev band on suomalais-bulgarialaisen laulajan, tarinankertojan ja itkijän Anna Dantchevin luotsaama helsinkiläinen maailmanmusiikkiyhtye, joka vie kuulijansa musiikilliselle matkalle Bulgarian vuorille, ruusulaaksoihin, kehtojen ja hautojen äärelle.

Yhtyeen harmoninen yhteissoundi syntyy, kun bulgarialaiseen perinne-
lauluun ja laulutapaan yhdistetään rohkeasti aineita bluesista, soulista ja postrockista. Anna Dantchevin omalta isältä ja isoäidiltä sekä Bulgarian laulumestareilta oppimat vanhat melodiat ja tarinat saavat tämän päivän urbaanin monikulttuurisen Helsingin soundin ympärilleen.

Tervetuloa nauttimaan aidosta livestä merelliseen ympäristöön
Café Pirittaan. Lipunmyynti alkaa ovella klo 19.00. Lipun hinta
10 €, Iholla tikkuaskilla 8 € ja 2-12 vuotiaat 5 €. (sis. narikan)
Iholla tikkuaskiVaraamalla ruokailua varten pöydän osoitteesta piritta@piritta.fi
varmistat itsellesi istumapaikan sekä hyvän näkyvyyden ja kuuluvuuden koko illaksi.

Showtime
• 20.00 Kardemimmit
• 21.30 Anna Dantchev band

Comments are closed.