Iholla-klubi esittää 26.3.

Iholla-klubi keskellä pääsiäistä lauantaina 26.3.

Tokoinrannan Pirittassa toimiva klubi seuraavan kerran pääsiäisen lankalauantaina.
Klo 18.00 starttaavan illan käynnistää Tuuterin tyttäret trio.
Tuuterin_tyttaret_normi_600px
Tuuterin tyttäret
Tuuterin tyttäret lämmittelee pääsiäisyleisön muutamalla perinnelaululla. Trio tulkistee kolmen naisen voimin suomalaista ja inkeriläistä perinnemusiikkia sekä omin että perinteisin sovituksin. Kansanmuusikko Karoliina Kantelisen kannel värähtelee kauniisti hilpeitä ja melankolisia sävelmiä eteenpäin kuljetellen. Karoliinan keralla Tuuterin tyttäriä ovat Tanja Pinola ja Johanna Sauramäki. Yhtye on harvoin saavutettava, sillä vaikka trio on perustettu jo yli 15 vuotta sitten, se on jo pitkään toiminut projektiluonteisesti ja keikkailee pääasiassa tilauksesta. Tämä on siis harvinainen tilaisuus tätä trioa kuulla.

Sekunti

Lauluyhtye Sekunti (kuva Elizaveta Antonova)
Iltaa jatkaa sietämättömän suloisista ja poikkeuksellisen taitavista nuorista laulajanaluista koostuva populääri Lauluyhtye Sekunti, joka viime kesänä pokkasi itselleen hopeisen pokaalin erittäin korkeatasoisessa kansainvälisessä yhtyekisassa, Tampereella. Yhtye on valloittavan raikas ja musiikkiinsa heittäytyvä kuuden naisen kokoonpano ihanan tuoreine sovituksineen. Genreitä kaihtamattomat laulajat ovat Saarni Mäntynen, Oona Laine, Hilda Kähkönen, Hanna-Viola Miettinen, Annahita Sadeghi ja Eevi Sjöholm.
NOL

No One´s Land
Paremmin ei voisi ilta päättyä kuin suomalais-saksalais-balkanilaisen NOLlin eli No One´s Land yhtyeen ilotteluun. Solistina ja vaihtuvissa instrumenteissa valloittaa sekä Värttinästä että monipuolisesta kansainvälisestä soolourastaan tunnettu Karoliina Kantelinen. Karoliinan kanssa virtuoottisesti musisoivat kitaristi Jan Schulte-Tigges, jonka juuret ovat Saksanmaalla, bassossa serbialaissyntyinen Ivo Barić sekä perkoissa Vladimir Kekez niin ikään Serbiasta. Myös bändissä vierailevaa hanuristia nähdään lavalla, luulen ja toivon!! Jos Finnish-Balkan Fever syntyy jostain, se syntyy tästä. Mahtava n. 4-tuntinen lankalauantai-ilta tiedossa.

Varaa pöytä
Näillä erityisillä kokoonpanoilla täyttyy Hakaniemen Kahvila-ravintola Pirittan lava  26.3.2016. Tiedossa hieno ja kirjava, monien iholle jäävien tunteiden ilta. Jos haluat varmistaa itsellesi hyvän lavanäkyvyyden ja -kuuluvuuden, varaa pöytä ruokailua varten osoitteesta piritta@piritta.fi

2 euron alennus

Liput ovella 10 euroa. Iholla tikkuaskilla saat 2 euron alennuksen sisäänpääsystä. Alennukseen oikeuttavia Iholla tikkuaskeja on löydettävissä satunnaisista paikoista siellä sun täällä, lähinnä Kallion ja Hakaniemen alueelta, n. kilometrin säteellä Tokoinrannasta. Levikkialueena myös Arabia-Vanhakaupunki sekä Vallila-Kalasatama.
Bongaa itsellesi etu – jostain. Iholla-klubilla nähdään lankalauantaina.
Iholla tikkuaski

Iholla tikkuaski

Comments are closed.