Iholla-klubi lokakuu

iholla_fb_29102016

Iholla-klubi

Alma Sipilä

Laulaja-lauluntekijä Alma Sipilä luo suomenkielistä, syväsävyistä pop-musiikkia, jolla on jykevästi sykkivä sydän. Lokakuun Iholla-klubi aloittaa hänen esikoislevynsä “Pilvet ovat
Valtameriä” julkaisukiertueen. Tuottaja Risto Ylihärsilän kanssa yhteistyössä syntyneen levyn laulujen teemat kiteytyvät yhteen sanaan: rohkeus. Rohkeus tulla ja päästää toinen lähelle, rohkeus päästää irti. Rohkeus astua elämässä uuteen vastoinkäymisten jälkeen, rohkeus antaa anteeksi. Rohkeus nähdä se, mikä on totta, silloinkin, kun se tekee kipeää. Vahvan herkkänä tulkitsijana tunnetun Alman kuulaan ja kauniin äänen kautta musiikki kulkee suoraan ihon alle, sinne minne se kuuluu.

Iholla-klubi

Sheine Ite

Sheine Ite on moderni ladinoyhtye, jonka juuret ovat juutalaisessa
kansanmusiikissa, mausteina skandinaavisuus ja suomalainen musiikkiperinne. Ladino on espanjanjuutalaisten uhanalainen kieli ja musiikkityylilaji, josta flamenco on saanut vahvoja vaikutteita. Solisti ja yhtyeen perustaja Jenny Liebkind ja kitaristi Antti Ruotsalainen käyttävät sävellyksissään mm. vanhoja ladinorunoja, joiden ympärille he rakentavat yhdessä bändin kanssa kauniita sovituksia. Kielellä ei ole väliä, koska vahva musiikki puhuu puolestaan.

Iholla-klubi

Metsapeura

Metsäpeura Samettiääninen Metsäpeura tulkitsee yleisölle omia riipaisevan kauniita, väkeviä ja elämännälkäisiä kappaleitaan, joista monet ovat saaneet inspiraationsa Kallion kortteleiden hahmoista ja tapahtumista.

Tervetuloa nauttimaan aidosta livestä merelliseen ympäristöön Café Pirittaan. Ovet avautuvat klo 18.00. Lippuja saa ovelta ja ne maksavat 10 €, Iholla tikkuaskilla 8 € ja 2-12 vuotiaat 5 €.

Varaa ruokailua varten pöytä osoitteesta piritta@piritta.fi.
Sillä varmistat itsellesi istumapaikan sekä hyvän näkyvyyden ja kuuluvuuden koko illaksi. Klubia tuottaa Saura Ohjelmapalvelu Oy.

Showtime
• 18.30 Metsäpeura
• 19.30 Alma Sipilä
• 21.00 Sheine Ite

Comments are closed.