Iholla-klubiSEURAAVA Iholla-klubi PE 30.6.2017 FACEBOOK
ONNI RAJANIEMI Album release + LYYTI + MIKKO & LEEVI houseband


Showtime
19.00 Mikko & Leevi
20.00 Lyyti
21.00 Onni Rajaniemi
22.00 Mikko & Leevi

FACEBOOK

Onni Rajaniemen debyyttialbumi julki kesäkuun Iholla-klubilla!
Lavalle nousee myös rämisevää runoelmapoppia sepittelevä Lyyti.
Näiden kahden välisiä siltoja kepeästi astelee housebändimme
Mikko & Leevi duo tutummin popsovituksin.

Kesäkuun Iholla täyttyy nuorista lahjakkaista muusikoista, jotka pursuavat sädehtivää energiaa ja joiden huomiot ympäristöstä ja elämästä saavat pidempään eläneen hätkähtämään kerta toisensa jälkeen. Näistä muusikoista saa takaumaperspektiiviä omaan elämään.

OnniRajaniemi
Onni Rajaniemi
on nuori helsinkiläinen laulaja-lauluntekijä, jonka musiikissa kohtaavat folk, pop, suomalainen kansanperinee ja progressiivinen rock. Rajaniemen akustinen tarinointi nivoo yhteen perinteiset runo- ja rekilaulutekstit, sekä nykyaikaiset kertomukset tavallisen ihmisen peloista, haaveista ja onnesta. Rajaniemen musiikissa pieni on suurta, arkitodellisuus fantasiaa ja arkipäiväisyys ainutlaatuista. Onni on Konsta Jylhä-kilpailun perinteisen sarjan voittaja kesältä 2015 ja hänen huolella valmisteltu, Kansanmusiikki-instituutin julkaisema debyyttialbuminsa saa päivänvalon nyt Iholla-klubilla. Ole ensimmäisten joukossa pitelemässä ihmettä käsissäsi.

Lyyti
Lydia Lehtola

Lyytin musiikki on sisuksissa rämisevää runoelmapoppia, joka syntyy milloin tosista, milloin sepitetyistä havainnoista. Lauluja pyristelystä ja pyrkimyksistä ja kohtaamisen konseptista, katkelmia ja mukaelmia nykyisyydestä.
Lydia esiintyy duona, jossa pianon tummat ja kirkkaat sävyt yhdistyvät rumpujen sydäntäsykäyttäviin räminöihin.


Mikko&Leevi
Mikko & Leevi Houseband
Mikko Sällinen ja Leevi Erkkilä, 2 miestä, 2 kitaraa, 2 laulua. Illan housebändinämme toimiva duo lämmittää lavan nuorille lauluntekijöille omilla helposti lähestyttävillä sovituksillaan tutuista popkappaleista.

Iholla-klubi perjantaina 30.6.2017 klo 18-23

Showtime
19.00 Mikko & Leevi
20.00 Lyyti
21.00 Onni Rajaniemi
22.00 Mikko & Leevi

Liput ovelta klo 18.00 alkaen
peruslippu 10 €
Iholla-tikkuaskilla, opiskelijakortilla ja
Kallion Kulttuuriverkoston jäsenyydellä 8 €
Lapset 2-12 vuotiaat 5 €

SEURAAVAT IHOLLA-KLUBI PÄIVÄT
30.6., 26.7., 29.9., 21.10.
Iholla-klubi on Hakaniemen Tokoinrannan Cafe Pirittassa kuukausittain toimiva musiikkiklubi, joka aloitti toimintansa yli vuosi sitten. Ensimmäinen klubi
pidettiin tammikuussa 2016 ja nyt jo klubilla on esiintynyt reilusti yli 30 ihon alle tunkeutuvaa musiikkia esittävää artistia tai kokoonpanoa. Tänä vuonna kattausta on tavoitteena hieman kansainvälistää kuitenkaan kotimaamme helmiä unohtamatta. Klubi esittää aitoa elävää musiikkia, jossa suuri arvo annetaan luonnolliselle ihmisäänelle, akustisille soittimille ja musiikille, jossa näkyy ja kuuluu esittäjänsä käden jälki omintakeisella tavalla.

Iholla-klubi on genre-sitoutumaton, mutta focuksena on tarjoilla folk, etno, jazz ja maailmanmusiikin nousevia tähtiä sekä värikkäässä marginaalissa musiikkia tekeviä, kansainvälisiin levy-yhtiöihin signaamattomia ja suurten koneistojen määräysvallalta toistaiseksi välttyneitä lahjakkuuksia. Myös vokaalimusiikki ja ilman instrumentteja tehtävä yhtyelaulu- ja kuoromusiikki on parhaimmillaan vahvasti väreilevää ja siksi Iholla-klubi tuotannon sydäntä lähellä.
Klubilla keskitytään kuuntelemaan vahvoja emootioita, jotka tunkeutuvat ihon pinnan alle tai parhaassa tapauksessa jäävät iholle viipymään vielä musiikin loputtua. Tästä kihelmöivästä ajatuksesta luontevasti juontuu myös klubin nimi, Iholla. Klubia tuottaa Saura Ohjelmapalvelu.

Tervetuloa nauttimaan aidosta livestä merelliseen ympäristöön
Café Pirittaan. Lipunmyynti alkaa ovella tavallisesti klo 18.00. Lipun hinta on
yleensä 8-12 €, Iholla tikkuaskilla saa kahden euron alennuksen, 2-12 vuotiaat puoleen hintaan. (sis. narikan)

Varaamalla ruokailua varten pöydän osoitteesta piritta@piritta.fi
varmistat itsellesi istumapaikan sekä hyvän näkyvyyden ja kuuluvuuden
koko illaksi.

MENNEET KLUBIT 2017

TOUKOKUU 20.5.2017
20.5. klo 18.00 Iholla kukkii ja kuplii rytmit
Flamencomusiikkia: Joonas Widenius & Anna Murtola
Afrotysonia
Mikko & Leevi Houseband
FACEBOOK


HUHTIKUU 22.4.2017
Vokaali-iltamat
klo 19.00 Shalla Lalla
klo 20.00 Suden Aika
klo 21.00 Tuuletar – vocal folk hop

MAALISKUUN KLUBI 25.3.2017
25.3. Iholla-klubi on juurilla
klo 19.00 VÄHÄSARJA
klo 20.00 TAPANI VARIS COLLECTIVE
klo 21.30 GAIA
HELMIKUUN KLUBI 25.2.2017

Kuuntele Tyttö, joka saaressa käy


IHOLLA ON POP!!
Iholla-klubilla jo kolmatta kertaa vieraileva
Lumottu Apina juhlii nyt levynsä julkkareita!

Helmikuun Iholla-klubi on pop, kun lavalla kohtaavat Joannan ja Apinamiesten kaltaiset popparit. Joanna on juuri julkaissut kolmannen sinkkunsa ja Lumottu Apina julkaisee oman debyyttialbuminsa. Levyltä on jo soittolistoille noussut hitti “Tyttö, joka saaressa käy”, mikä on soinut mm. YLE Radio Suomen soittolistalla kohoten sijalle 3. Biisiä voi äänestää Radio Suomipopin PopTOP10 -listauksessa.
Lämppärinä soittaa jo klo 19.15 Duo Mikko Sällinen ja Leevi Erkkilä. Migis is back!


LUMOTTU APINA
Uutta melodista tanssittavaa suomipoppia esittävä Lumottu Apina on bändi, joka kulkee täysin omia polkujaan. Menevän musan omintakeinen linja ja biisien mukaansatempavuus on täsmälleen yhtä kuin kunnon bileet!
Trion suomenkielinen poppi sisältää tarttuvat melodiat, koskettavat tekstit sekä raikkaan modernit saundit. Kolmihenkisen bändin toteemieläin on lumoutunut apina, joka ei kaihda keinoja, kunhan löytää tiensä kuulijoiden sydämiin. Perusvire on yltiöpositiivinen, mutta se vaalii myös syvällisempiä ja herkempiä tunnetiloja. Debyyttialbumia on valmisteltu suurella kunnianhimolla ja se julkaistaan helmikuun Iholla. Viimeisin sinkku TYTTÖ JOKA SAARESSA KÄY. Biisi soi Radio Suomen soittolistalla.

JOANNA – akustinen
Laulaja-lauluntekijä Joanna aloitti lapsena the Kids yhtyeessä ja 18-vuotiaana hänen ensimmäisen oma kappaleensa valittiin Sooloilua-elokuvan soundtrackille. Keväällä 2014 Joanna aloitti yhteistyön Kuningasidea-yhtyeestä tutun Väinö Walleniuksen kanssa. He julkaisivat 2014 omakustanteisena Ihon Alla -singlen. Syksyllä mukaan tuli Jouni Aslak Raatikainen (mm. UMK). Tämä kolmikko julkaisi Suomen musiikin kanssa viime keväänä ensimmäisen sinkkunsa Kyyti. Joannan toinen sinkku Hei Hei julkaistiin syksyllä ja kolmas sinkku Hulluja Unelmii juuri pari viikkoa sitten. Valmisteilla on esikois-Ep Koukussa. Joannan kanssa Iholla-klubin lavalle nousee Heidi Meri, kontrabasso ja Anniina Merisalo, taustalaulu.

Showtime
19.00 Ovet
20.00 Joanna
21.00 Lumottu Apina

www.sauraohjelma.com, FB – Iholla musiikkiklubi, Insta #ihollaklubi

 

 

TAMMIKUUN KLUBI 27.1.2017

1-Vuotissynttäreillä PERJANTAINA 27.1. lavalle nousevat musiikintekijät,
joita yhdistää mielenkiintoinen musiikin eri tyylilajien yhteensovitteleminen ja omintakeinen lähestymistapa musiikkiin.

LAVALLA VUODEN 2015 KONSTA JYLHÄ -KILPAILUN YKKÖNEN JA KAKKONEN!!!

Onni Rajaniemi on 19-vuotias helsinkiläinen laulaja-lauluntekijä, jonka lauluissa kohtaavat perinteinen suomalainen kansanmusiikki, sekä englanninkielisen folkmusiikin perintö. Onni laulaa ja soittaa kitaraa kertoen tarinoita niin vanhojen reki- ja runolaulutekstien kuin omiensakin kautta. Hänen lauluissaan maailma on vuorotellen pieni ja suuri, pelottava ja turvallinen, sekä synkkä ja valoisa. Onni on Konsta Jylhä-kilpailun perinteisen sarjan voittaja kesältä 2015 ja hänen debyyttialbuminsa julkaistaan keväällä 2017.

Nuoska Jo pidemmän aikaa muhinut musiikki on saanut vihdoin ensimmäisen julkaisunsa: Nuoskan ensisingle on valmis! Julkaisu sisältää kappaleet “Minä metsästän susia”, joka pohtii yksinäisyyden ja luottamuksen haasteita sekä “Kaupungista pakoon”, tarina elämän käännekohdista maailman pyörteissä. Nuoskan tarinoissa kohtaavat menneisyys, tulevaisuus, nykyhetki, tunne, tieto, mielikuva, haave, todellisuus tai fantasia.

Duo T&J on laulaja-viulisti Tiina Lounevan ja kitaristi J-P Piiraisen mukaansatempaava pop-folkduo. Duo esittää Lounevan omia lauluja suomeksi ja englanniksi. Musiikissa kuuluu sekä popin että suomalaisen kansanmusiikin eri tyylilajeja valssilaulusta bluesiin. Duo hurmaa kuulijansa koskettavilla sanoituksilla, tarttuvilla melodioilla ja taitavalla soitollaan.
Tiina Louneva on säveltäjä ja multi-instrumentalisti, jonka instrumentteja laulun lisäksi ovat muun muassa viulu, piano, jouhikko, sähköbasso ja kantele.
J-P Piirainen on nuori, energinen kitarataiteilija. Uutta kansanmusiikkia soittava kitaristi on tehnyt tutkimusmatkan kitaran eri soittotyyleihin ja luonut uniikin tyylin ja soundin. Duo T&J ylsi vuoden 2015 valtakunnallisessa Konsta Jylhä -kilpailussa toiselle sijalle.

Showtime
19.30 Onni Rajaniemi
20.30 Nuoska
21.30 Duo T&J eli J-P Piirainen & Tiina Louneva

FB – Iholla musiikkiklubi, Insta #ihollaklubi

2016 KLUBIT
31.12. Elsi Sloan, Jussu Pöyhönen, Lumottu Apina
25.11. Kardemimmit ja Anna Dantchev Band LISÄÄ
29.10. Metsäpeura, Alma Sipilä, Sheine Ite LISÄÄ
17.9. Pirjo Aittomäki, Annamari Kähärä, Sara Puljula ja Duo Intervalo
30.7. Mamyth ja Hyvää Huomenta Berthold
18.6. Tapani Rinne & Teho Majamäki sekä Josefiina Vannesluoma + Más
28.5. Okra Playground, PhilomelaAino Elina
30.4. VAPPUAATTO! Kaj Chydenius, Taru Nyman,
Philomela Ensemble, Juurakko feat. Maija Kauhanen
26.3. Tuuterin tyttäret, Sekunti, No One´s Land
27.2. Metsäpeura, ANTTI & ISOTALO duo, Tuuletar
30.1. Shalla Lalla, Äänipäät, Lumottu Apina