Iholla-klubilla soi! 27.2. Metsäpeura

Iholla-klubilla soi!

Olemme saaneet lauantain klubille miehekkään lämmittelijän.
Ensi lauantaina Iholla-klubilla lavalle ensimmäisenä astuu Kallion oma Metsäpeura.

Iholla-klubilla

Metsäpeura

Metsäpeura on samettiääninen laulaja-lauluntekijä, joka tunnetaan jo Kalliota kauempanakin erityisenä persoonana klassikkoravintola Oivan karaokelaitteiden takana. Tuo pesti on nostanut hänet jopa elokuvarooliin. Useita instrumentteja hallitseva Metsäpeura riisuu itsensä tuosta roolistaan ja tulkitsee yleisölle omia kappaleitaan heti ovien auettua. Kukaan ei tiedä, mitä on tulossa, se paljastuu vasta Iholla-klubilla 27.2. klo 18.15.

Illan muut tähdet

Tuuletar

Illan muina tähtinä esiintyy juuri Amerikanmaalta levyttämästä palannut, täysin vertailematon folk hop-yhtye TUULETAR, joka on villinnyt kansaa sekä pohjolassa että saksankielisissä maissa, Amerikan saareketta väheksymättä ja maailmanvalloitus on vain napinpainalluksen takana. New York Summer Stagen vetäjän Ian Noblen sanoin “Just saw Tuuletar perform. Really loved it. They’re very talented. Let me know when their new album is available, I look forward to hearing it.”

Yhyeen laulajat luovat pelkillä äänillään sointirikkaan ja mielenkiintoisen musiikillisen maailman, missä eksoottiset äänenkäyttötavat, iskevät beatbox-rytmit ja vahva yhteissointi leikkivät riehakkaasti keskenään. Yhtyeen sävellyksissä suomalainen kansanperinne, globaalit musiikilliset vaikutteet ja urbaani nykymusiikki kohtaavat toisensa täysin tuoreella ja ennakkoluulottomalla tavalla.

Iholla-klubilla

Antti & Isotalo

Antti & Isotalo on vuonna 2014 perustettu duo, jonka musiikki syntyy eteläpohjalaisen kansanmusiikin ja grungen epätodennäköisessä risteyskohdassa. Tätä bändiä varten erityisesti sovitetut kansanlaulut ja instrumentaali-kappaleet ovat löytäneet yleisönsä niin kansanmusaklubeilta kuin rokkibaareistakin. Viulu ja ukulele luovat taustan monipuoliselle laululle, jossa matka kuiskauksesta karjaisuun ei ole pitkä. Laulujen lyriikat pitävät sisällään karuja kertomuksia pohjanmaan pimeästä puolesta puukkoineen ja junkkareineen.
Laulu, ukulele (tenori ja baritoni) / Antti Rask
Viulu, alttoviulu, laulu / Ella IsotaloAntti & Isotalo

Varaa pöytä

Näillä erityisillä kokoonpanoilla täyttyy lava Iholla-klubilla 27.2.2016. Tiedossa Metsäpeuran yllätysten lisäksi Suomen parasta naisbeatboxausta ja lavan täyttävä määrä naiskauneutta. Sisäistä ja ulkoista. Jos haluat varmistaa itsellesi hyvän lavanäkyvyyden ja -kuuluvuuden, varaa pöytä ruokailua varten osoitteesta piritta@piritta.fi

2 euron alennus

Liput ovella 10€. Iholla tikkuaskilla saat 2 euron alennuksen sisäänpääsystä. Alennukseen oikeuttavia Iholla tikkuaskeja on löydettävissä satunnaisista paikoista siellä sun täällä, lähinnä kilometrin säteellä Tokoinrannasta. Bongaa itsellesi etu – jostain. Iholla-klubilla nähdään.
Iholla tikkuaski

Iholla tikkuaski

Comments are closed.