Iholla uudenvuoden bileet

Iholla-klubin uudenvuoden bileet 31.12.2016
VARAA PÖYTÄ: piritta@piritta.fi
OSTA ENNAKKOLIPPU: johanna@sauraohjelma.com
mainos_iholla_31122016_lr

Hakaniemen Tokoinrannan Cafe Pirittassa kuukausittain toimiva Iholla musiikkiklubi esittää aitoa elävää musiikkia, jossa suuri arvo annetaan luonnolliselle ihmisäänelle, akustisille soittimille ja musiikille, jossa näkyy ja kuuluu esittäjänsä käden jälki omintakeisella tavalla.

Iholla-klubi keskittyy tarjoilemaan vahvoja emootioita, jotka tunkeutuvat ihon pinnan alle tai parhaassa tapauksessa jäävät iholle viipymään vielä musiikin loputtua. Tästä kihelmöivästä ajatuksesta luontevasti juontuu myös klubin nimi, Iholla.

Jussu Pöyhönen

Jussu Pöyhönen, kuva Antti Viitala

Nyt vuodenvaihteen kunniaksi klubin täyttää hienot muusikot keltanokasta konkariin. Jo paljon musiikkiareenoita nähnyt, 90-luvulla Soulin Suurlähettiläillä suuren kansan tietouteen tullut laulaja-lauluntekijä Jussu Pöyhönen tulee Iholle tulkitsemaan sekä omia nykytarinoitaan että Suurlähettiläs-ajan klassikoita.

Elsi Sloan

Elsi Sloan, ukulele, piano, laulu

Jussu Pöyhöselle lavan lämmittää valloittava Kallion lukiolaistyttö Elsi Sloan, joka tekee käsinkosketeltavan eläviä tarinoita itseään ympäröivästä arjesta ja elämästä. Elsi säestää itseään pianolla ja ukulelella ja imaisee kuulijan oman pursuavan iloisen persoonallisuutensa syövereihin.

Lumottu Apina

Lumottu Apina

Loppuillan saamme viettää mukaansa tempaisevan suomipopin parissa Lumottu Apina -yhtyeen noustessa lavalle. Iholla-klubin yleisöstä on tullut useita pyyntöjä saada tämä bändi vierailemaan klubille uudestaan ja nyt se sitten tapahtuu. Bändi julkaisee debyyttilevyn heti alkuvuodesta. Nyt on mahdollisuus kuulla levylle tulevat biisit etukäteen.

Tiedossa on illan aikana myös uudenvuoden jännittävä musavisa.

Osallistumalla Saura Joulukalenteri peliin voit voittaa klubille liput, skumppapullon sekä Pirittan kolme ruokalajin uudenvuoden illallisen kahdelle. Onnea peliin.
Tervetuloa nauttimaan vuodentaitteesta merelliseen ympäristöön Café Pirittaan. Lipunmyynti alkaa ovella klo 18.00.
Lipun hinta 12 €, Iholla tikkuaskilla 10 € ja 2-12 vuotiaat 5 €. (sis. narikan)

Varaamalla ruokailua varten pöydän osoitteesta piritta@piritta.fi varmistat itsellesi istumapaikan sekä hyvän näkyvyyden ja kuuluvuuden koko illaksi.

Voit ostaa lipun myös ennakkoon meilaamalla osoitteeseen johanna@sauraohjelma.com. Tapahtumaa tuottaa Saura Ohjelmapalvelu Oy, www.piritta.fi

Klubin toimintaa tukee Cafe Piritta sekä Helsingin KulttuurikeskusKulttuurikeskus_fin_cmyk_posa

Showtime
• 19.00 Elsi Sloan
• 20.00 Jussu Pöyhönen
• 22.00 Lumottu Apina
VÄLIAJALLA MUSAVISA!!

Comments are closed.