Nostalgy Lauluntekijäin Klubi

Nostalgy
Nostalgy Lauluntekijäin Klubi on Kampin Bruuverissa joka kuun ensimmäisenä sunnuntaina toimiva livemusiikkiklubi, joka on suunnattu laulajille, muusikoille ja lauluntekijöille, bändeille ja kokoonpanoille, jotka tekevät elämää suurempia lauluja, joiden tekijöillä on palava halu päästää ilmoille näiden laulujen hienous.
Klubi on suunnattu ihmisille ja yleisölle, jotka ovat tympääntyneet
radiokanavien suoltamiin soittolistoihin ja medioiden ylläpitämään mainstreamiin. Kansanosalle, joka ymmärtää marginaaliartistien ja itsenäisen musiikin arvon.
Uutta tai vanhaa, nykyistä tai entistä, genreiden sidoksista vapautettua, nostalgista juuri nyt tai sadan vuoden kuluttua, yhtä kaikki.

Nostalgy Lauluntekijiän Klubilla koetaan unohtumattomia hetkiä, kuullaan ennenkuulemattomia teoksia, kenties lauletaan tai musisoidaan yhdessä, tavataan heimotovereita ja viihdytään.
Klubipäivät ovat su 5.3., su 3.4., su 8.5. ja su 5.6.

Klubi starttaa klo 18 ja jatkuu aina 21:n, ei tiedä, josko pidempään. Jokaisessa illassa on pari esiintyjää, jotka ovat ennalta buukattuja ja esiintyvät vähän pidempään. Näiden esiintyjien lomassa lava on vapaa juuri sinun säveltaiteellesi. Varmista esiintyjäpaikkasi etukäteen soittamalla tai voit myös saapua paikalle ajoissa ja ilmoittautua paikan päällä. Tilaisuuteen on vapaa pääsy. Yleisöltä kerätään vapaaehtoinen klubimaksu.
Tuotto käytetään markkinointi- ja tuotantokuluihin.

Tapahtumaa tuottaa Myyntiohjelma Oy tapahtumayksikkö/Lasse Liemola ja Saura Ohjelmapalvelu Oy/Johanna Sauramäki. Sponsoroi Metrosuutarit.

Ilmoittaudu esiintyjäksi

Varmista esiintyjäpaikkasi etukäteen soittamalla
050 5481793, Johanna Sauramäki tai
050 5858985, Lasse Liemola

 

 

Comments are closed.