Philomela on vuoden kuoro!

Vuoden kuoro on valittu ja se on Philomela

Sibelius-talossa, Lahdessa 21.3.2015!! Onnea Philomela, joka ennestään on jo maailmanmestari viime kesän World Choir Gamesista!!!! Sekä Euroopan Mestari Grazin EM-kilpailuista! On siinä yhdellä ryhmällä tuulettamista.

Laulajien muodostama moniääninen instrumentti

Philomela on naislaulajien muodostama moniääninen instrumentti, taiteellisen johtajan käsissä alati muovautuva soitin. Helsingissä toimiva Philomela on 2000-luvun kuluessa noussut yhdeksi Suomen arvostetuimmista kuoroista. Musiikkineuvos Marjukka Riihimäki on johtanut Philomelaa sen perustamisesta lähtien. Philomela esiintyy elämyksellisesti korsusta olympiastadionille niin kotimaassa kuin ulkomaillakin.
Viime vuosina kuoro on vieraillut kutsuttuna esiintyjänä Euroopan lisäksi mm. Kanadassa, Kuubassa ja Yhdysvalloissa sekä useissa Afrikan ja Aasian maissa, viimeksi Malesiassa ja Singaporessa. Kilpailuissa Philomelan menestys on huipentunut Champions Competition -luokan mestaruuksiin vuonna 2013 European Choir Games -kilpailun folklore-sarjassa ja 2014 World Choir Games -kilpailun kamarikuorosarjassa. Näine saavutuksineen kuoroa voi tituleerata sekä Euroopan- että maailmanmestariksi!

Philomela esiintyy joko ryhmänä tai pieninä kokoonpanoina, tarpeen mukaan.
Tilaa Philomela ja tilaisuutesi muistetaan.
booking johanna@sauraohjelma.com  +358 50 5481793

Comments are closed.