Saura-tiimi kasvoi

Saura-perhe kasvoi tuottajalla

Meillä on mukavia uutisia kaikille teille: asiakkaille, yhteistyökumppaneille, artisteille, Iholla-klubille soittamaan tuleville, graafisen suunnittelun tai cateringimme palveluita kaipaaville.

Saura-tiimissä on aloittanut tällä viikolla uusi tuottaja, koordinaattori ja projektien hallitsija, Laura Salokoski. Tämä tarkoittaa sitä, että jatkossa meillä on käytettävissä enemmän resursseja kaikkia teitä varten.

Nyt on oivallinen hetki viestiä meille päin, mikäli teillä on lähitulevaisuuden tarpeita cateringille, musiikkitarjonnalle tai hyvälle graafiselle suunnittelulle. Jos olette suunnittelemassa tapahtumaa tai tilaisuutta, mihin tarvitsisitte konseptointiapua, tuottajaa tai mitä tahansa, mihin oma osaamisenne tai aikanne ei riitä, olkaahan yhteydessä.

Laura Salokoski on kokenut organisaattori, viestijä ja tietotyöläinen. Koulutukseltaan hän on filosofian maisteri kirjallisuustieteen oppiaineesta ja takana hänellä on jo yksi työura suomen opettajana. Laura on Emma Salokoski Voices -lauluyhtyeen puheenjohtaja ja freelance-promoottori ja hän on vastannut monien konserttien ja tapahtumien tuotannosta ja viestinnästä.

Laura Salokoski

Tällä hetkellä Lauran tavoittaa parhaiten sähköpostitse osoitteesta laura@sauraohjelma.com.

Terveisin,
Saura-tiimi

Comments are closed.