Teho Majamäki Travelogue

Teho Majamäki Travelogue

Teho Majamäki


TEHO MAJAMÄKI TRAVELOGUE

Teho Majamaki on sekä muusikko että tuottaja. Multi-instrumentalisti ja perkussionisti, jolla on yli 20 vuoden kokemus erilaisista kokoonpanoista. Mies, joka on kulkenut ja kulkenut löytääkseen alati muuttuvia ääniä, tunnelmia, lyöntejä, loruja, rytmejä. Mies on laulanut, rummuttanut, viheltänyt sävelmiä, vielä tuntemattomiin tarinoihin. Hän on kuunnellut luonnon ääniä, ihmisiä, jotka puhuvat omilla suillaan, omilla kielillään, omaa herkkää historiaansa. Kuulemiaan tarinoita ja ääniä yhdistelemällä hän on synnyttänyt musiikkia, josta välittyy kuljettu värikäs polku ja koettu ainutlaatuinen hetki.
Majamäki julkaisi tammikuussa 2016 ensimmäisen, paljon huomiota herättäneen, sooloalbuminsa Travelogue omalla  ’Udu Mood Music’ levymerkillään. Travelogue matkakertomus muuntuu lavalla matkakuvineen ja valoineen audiovisuaaliseksi spektaakkeliksi, jonka voi tarjoilla yleisölle klubilla, konserttitalossa tai ulkoilmalavalla festari-illan hämärtyessä.

TRAVELOGUE KONSERTTI TAVASTIALLA

YOUTUBE

YOUTUBE LUSIFER LIFE

KONSERTTIARVOSTELU

Keikkamyynti: Saura Ohjelmapalvelu Oy
Johanna Sauramäki, johanna(a)sauraohjelma.com

TRAVELOGUE LEVYARVOSTELUT:

TEOSTO, Kaisa Huikuri

HS, Harri Römpötti

Kaupunkilehti AAMUSET, Ilkka Lappi

JAZZPOSSU

SAURA-BLOGI


KAUPPALEHTI OPTIO: “Teho Majamäki Travelogue Albumi on musiikillinen matkakertomus. Sen tarinoissa kuuluu sävyjä ja ääniä eri puolelta maailmaa. Traveloguella esiintyy nimekkäitä vierailijoita, kuten Ismo Alanko, Paleface, Johanna Kurkela ja Ville Valo, joka loi tekstin Lusifer-kappaleeseen sata vuotta vanhasta Aarni Koudan kirjoittamasta runosta. Kappaleita on sävelletty Samuli Laihon kanssa, ja HC Andersen -bändissäkin vaikuttanut Majamäki soittaa levyllä itse lähes kaikki soittimet.”

KAUPPALEHTI, Hannu Lahtonen: “Travelogue on erilainen ja mainio levy. Kyse on musiikillisesta matkapäiväkirjasta, jonka pohjana ovat Majamäen äänitykset maailmalta. Teokset ovat ovat kollaaseja, joiden dynamona toimii rytminen kudos. Albumi on tehty joukkovoimalla, sillä pelkästään solisteja on tusinan verran Ismo Alangosta Johanna Kurkelaan ja Ville Valosta Ulla Pirttijärveen.”

HBL_swedish_review