Teho Majamäki Travelogue

Teho Majamaki on muusikko, tuottaja, tuottaja, multi-instrumentalisti ja perkussionisti, jolla on yli 20 vuoden kokemus erilaisista kokoonpanoista. Travelogue-show on matkakuvien ja valotaiteen kyllästämä ainutlaatuinen audiovisuaalinen spektaakkeli.

Teho Majamäki Travelogue

Mies, joka on kulkenut ja kulkenut löytääkseen alati muuttuvia ääniä, tunnelmia, lyöntejä, loruja, rytmejä. Mies on laulanut, rummuttanut ja viheltänyt sävelmiä vielä tuntemattomiin tarinoihin. Hän on kuunnellut luonnon ääniä, ihmisiä, jotka puhuvat omilla suillaan, omilla kielillään, omaa herkkää historiaansa. Kuulemiaan tarinoita ja ääniä yhdistelemällä hän on synnyttänyt musiikkia, josta välittyy kuljettu värikäs polku ja koettu ainutlaatuinen hetki.

Majamäki julkaisi tammikuussa 2016 paljon huomiota herättäneen debyyttisooloalbuminsa Travelogue omalla  Udu Mood Music -levymerkillään. Travelogue-matkakertomus on henkeäsalpaava kuva- ja säveltaiteen kollaasi, jonka voi tarjoilla yleisölle klubilla, konserttitalossa tai ulkoilmalavalla festivaali-illan hämärtyessä.

Teho Majamäki & Travelogue Ensemble: Colours (feat. Linda Fredriksson)

 

Live-kokoonpano kootaan aina tilanteen mukaan ja esiintymispaikkaan sopivaksi. Esiintyjäkaartissa ovat olleet muun muassa lyömäsoittajat Mamba Assefa, Juuso Hannukainen, Jusu Berghäll (saksofoni, huilut, sello), Stina Koistinen (laulu), Paula Lehtonen (visuaalinen suunnittelu).

Youtube: Travelogue (Live-taltiointi, Tavastia)
Youtube: One Thousand Names of God (feat. Johanna Kurkela)
Youtube: Lusifer (Travelogue Ensemble feat. Ismo Alanko & Stina Koistinen)

Arvosteluja

Helsingin Sanomat 1/2016
Jazzpossu 1/2016
Soundi 1/2016
Jazzrytmit 1/2016
Teostory 2/2016
Hufvudstadsbladet 1/2016
Konserttiarvostelu Saura Ohjelmapalvelun blogissa 1/2016


KAUPPALEHTI OPTIO: “Teho Majamäki Travelogue Albumi on musiikillinen matkakertomus. Sen tarinoissa kuuluu sävyjä ja ääniä eri puolelta maailmaa. Traveloguella esiintyy nimekkäitä vierailijoita, kuten Ismo Alanko, Paleface, Johanna Kurkela ja Ville Valo, joka loi tekstin Lusifer-kappaleeseen sata vuotta vanhasta Aarni Koudan kirjoittamasta runosta. Kappaleita on sävelletty Samuli Laihon kanssa, ja HC Andersen -bändissäkin vaikuttanut Majamäki soittaa levyllä itse lähes kaikki soittimet.”

KAUPPALEHTI, Hannu Lahtonen: “Travelogue on erilainen ja mainio levy. Kyse on musiikillisesta matkapäiväkirjasta, jonka pohjana ovat Majamäen äänitykset maailmalta. Teokset ovat ovat kollaaseja, joiden dynamona toimii rytminen kudos. Albumi on tehty joukkovoimalla, sillä pelkästään solisteja on tusinan verran Ismo Alangosta Johanna Kurkelaan ja Ville Valosta Ulla Pirttijärveen.”