Uutta eteeristä elektropoppia Aino Elinalta

Laulaja-lauluntekijä Aino Elina julkaisi juuri toisen singlensä Rukous. Nyt käsissämme on uunituore musiikkivideo, joka kuvattiin Innocent Railway -tunnelissa Edinburghissa ja on Dale R Murrayn käsialaa. Laulajatar työstää parhaillaan Skotlannissa suomenkielistä ensi-EP:tään, joka julkaistaan vuoden 2018 alussa. Tuottajana toimii edinburghilainen Dave Lloyd aka Dave Oscillation (Passmore, Emilie, Stillhound).

Biisistä laulajan omin sanoin: ”Rukous kertoo tyhjistä lupauksista, rukouksista, joita kukaan ei kuule. Hetkestä, kun ei enää jaksa. Taika on rauennut, todelliset kasvot ovat paljastuneet. Mutta kaikesta voi päästä yli. Musiikkivideo kuvaa tätä matkaa. Idea on hyvin yksinkertainen: valoa tunnelin päässä.”

Aino Elina tunnetaan kauniista melodialinjoistaan sekä monipuolisesta äänenkäytöstään. Musiikki on tyyliltään eteeristä elektronista poppia, jossa herkkä laulu leikittelee hip hop ja drum&bass -rytmien kanssa. Rankatkin aiheet kiedotaan pehmeiden harmonioiden utuun.

Ensimmäinen lohkaisu Vankina julkaistiin maaliskuussa 2017 kymmenien taiteilijoiden yhteistyönä syntyneen musiikkivideon kera, tuottajana edinburghilainen David Whitmey. Vankina sai hyvän vastaanoton ja muun muassa valittiin ensimmäisenä vieraskielisenä julkaisuna Best of British Unsignedissa viikon kappale -voittajaksi.

Aino Elina Skinny Magazinessa
Lue lisää

 

Comments are closed.