The last club this summer

JUHLAVIIKOT TULEE, IHOLLA-KLUBI VÄISTÄÄ

Kesän viimeinen Iholla-klubi koittaa keskiviikkona 26.7. Ensimmäisen kerran historiansa aikana klubi on keskellä viikkoa, mutta mikä on ihmisen kauniina arkikesäiltana meren, lasillisen ja livemusiikin äärellä nautiskella.
Olen ollut etuoikeutettu saadessani tuottaa klubia, missä musiikki työntyy joka kuukausi ihoni alle väreilemään ja jää sinne antamaan impulssihierontaa pitkäksi aikaa.
KE 26.7. klubin jälkeen pidämme loppukesän ja alkusyksyn mittaisen tauon. Annamme tilaa mm. Helsingin juhlaviikoille ja Art Goes Kapakka -festivaalille. Iholla palaa taas kehiin 29.9. ja loppuvuoden päivät ovatkin jo tiedossa.

Lokakuun Iholla 20.10. pääset nauttimaan Tampereen Sävel 2017 -yhtyelaulukilpailun voittaneen Ilo Ensemblen iloittelusta ja heidän juuri julkaistusta debyyttialbumistaan.

Ilo Ensemble valloittaa lämpimällä soinnillaan ja välittömällä lavaesiintymisellään. Vuonna 2012 perustetun viisihenkisen a cappella -yhtyeen jäsenet kohtasivat toisensa opiskellessaan Sibelius-Akatemiassa. Ilon sydän sykkii kansanmusiikille, improvisaatiolle ja teatterimusiikille. Monipuolisesta osaamisesta syntyy musiikillinen keitos, jonka kekseliäs sointimaailma ja äänenkäyttötavat tempaavat kuulijan mukaansa.
Ilo Ensemble voitti Tampereen Sävel 2017 kansainvälisen yhtyelaulukilpailun akustisen sarjan.

Marraskuussa 25.11. kuullaan mm. Senni Eskelisen ja Riikka Timosen huikeaa duoa.

Riikka Timonen ja Senni Eskelinen

Riikka Timonen on hankkinut kannuksensa Värttinän ja Adiemus Singersin laulajana. Häntä on kuultu kaksi kertaa Euroviisukarsinnoissa (Toarie 2004 ja Meren 2009), ja joku saattaa tunnistaa Riikan äänen myös suositun Taivaan Tulet -televisiosarjan soundtrackissä, jonka musiikin on säveltänyt Ismo Alanko.

Riikka Timonen

Riikan ensimmäinen sooloalbumi Käenkukuntayöt (Aito Records 2008) esitteli kiintoisan yhdistelmän elektro-etnistä sointia akustisilla soittimilla ja Riikan ainutlaatuisella äänellä toteutettuna. Riikan toinen sooloalbumi Susien taajuuksilla julkaistiin syksyllä 2014 sekä Suomessa (Rockadillo) että Saksassa (Westpark Music).

Riikka on löytänyt loistavan työparin kantelisti Senni Eskelisestä. Sennin instrumentti sähkökannel on nyt liitetty kokonaan uuteen konseptiin. Senni Eskelinen on yksi tunnetuimmista kanteleen soittajista Suomessa. Hän aloitti soiton 8-vuotiaana konserttikanteleella, joka vaihtui sähköiseksi teini-iässä. Vuosien saatossa hän on löytänyt itsensä soittamasta sekä kareliaisia sävelmiä että progressiivista rockia tällä traditionaalisella instrumentilla.
Iholla-klubilta suoraan duo ponnistaa Euroopan kiertueelle.Suden AikaSyksyn päättää Suden Aika -yhtyeen levynjulkkarit Uudenvuoden aatonaattona lauantaina 30.12.
Muitakin esiintyjiä klubi-iltoihin on tulossa ja niistä tiedotetaan Iholla-klubin nettisivuilla sekä FACEBOOKISSA. Syksyn aikana klubeilla kuullaan odoteltavasti myös Maija Kauhanen soolona, Janne Ojajärveä, Barlast-yhtyettä, Veera Voiman SUO-yhtyettä, Hyvää Huomenta Bertholdia sekä Mikko & Leevi Housebandia. Näistä vahvistettua tietoa piakkoin.Tulkaahan nautiskelemaan kesän viimoisesta klubista keskiviikkona 26.7. Avaamme klo 19. Klo 20-21 pelataan BIISIBINGOA, mistä voit voittaa hienon palkinnon. Pelaamaan pääsee 12 nopeinta.
Klo 21.00 lavalle nousee Kiki & Luonnonlapset. Yhtye esittää Sir Elwoodin edesmenneen Riku Järvisen pöytälaatikkoon jääneitä biisejä, jotka ovat nyt päässeet päivänvaloon.Kiki & Luonnonlapset

Hieno ilta tulossa. Nähdään ja väristään Iholla. =)
Iholla-klubi, Café Restaurant Piritta, Tokoinranta, Hakaniemi, Eläintarhantie 12.
Liput 10 / 8 / 5 €. Tuottaa Saura Ohjelmapalvelu Oy.

Comments are closed.