Saura Catering popup

Saura Catering popup ravintola tai kahvila pannaan pystyyn aina sopivan tilaisuuden eteen sattuessa. Mielenkiintoinen kokeilu oli viime tammikuussa, kun teimme kahden viikon mittaisen makumatkan maailmanympäri. Saimme mahdollisuuden kokeilla lounasmatkaa Kallion Setlementtitalon kahvilatilassa 16.-27.1.2017.

Saura popup aloitti matkan Marokosta, mistä siirryimme Kreikan kautta Libanoniin Meze-maailmaan. Välimeren alueen maisteltuamme matkasimme Euroopan yli Ruotsiin ja siitä sitten koto-Suomeen. Perjantain eli Suomi-päivän lounaalla nautittiin kermaista lohikeittoa, ruislimppua, kirnuvoita ja ah, niin ihania, vanhan mummon voisilmäpullia. Sitä onnen päivää!! Maanantaina lähdimme sitten Karjalan yli Venäjälle. Saimme ihan aitoa kalaseljankaa sekä vähän mukaeltua borssikeittoa sekä tietty karjalanpiirakoita munavoilla kyytipojaksi. Venäjältä matkasimme tiistaiksi Intiaan. Basmatiriisit ja höystöt nautittuamme siirryimme luontevasti keskiviikoksi Vietnamiin. Vietnamilainen pho-keitto ja katkarapuleipänen sai tuoreiden herkullisten ainesosiensa ansiosta paljon kiitosta. Torstaina matkasimme Thaimaahan ja perjantaina päätimme matkamme Japaniin sushilounaan merkeissä.
Oli hieno reissu. Opimme paljon, saimme paljon ja annoimme paljon. Kiitos kaikille makumatkaajille. Jos jäit kaipaamaan Sauran makuja, voit aina tilata catering-palvelustamme ruokaa, melkein millon vaan ja mihin vaan.

T. Saura keittiön väki.

Comments are closed.